OTG مخفف USB On The Go وسیله ای است که با آن می توانید به اندروید، فلش مموری، موس، کیبورد و سایر لوازم جانبی را وصل کنید. اما گاهی این اتصال به درستی برقرار نشده و دستگاه جانبی شناسایی نمی شود. در ادامه انواع مشکل او تی جی اندروید را بررسی و برای هر یک راهکاری ارائه می دهیم.

 

بررسی پشتیبانی کردن اندروید از OTG

مشکل او تی جی اندروید چه زمانی به وجود می آید؟

وقتی با OTG وسیله ای جانبی مثل فلش مموری به گوشی اندروید وصل می کنید اما آن وسیله، توسط گوشی شناسایی نمی شود، عموما یکی از دلایل زیر باعث مشکل او تی جی شما شده است.

موارد 4 گانه زیر را مطالعه کنید اگر باز هم متوجه نشدید اشکال کار از کجاست در انتهای پست برنامه عیب یاب او تی جی می تواند راهگشا باشد.

1.گوشی اندروید از او تی جی پشتیبانی نمی کند

بررسی پشتیبانی کردن اندروید از OTG
پشتیبانی گوشی از او تی جی

اکثر افراد بدون در نظر گرفتن این موضوع سعی می کنند از OTG استفاده کنند در حالی که وقتی در استفاده از OTG با گوشی خود مشکل دارید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که بررسی کنید آیا اسمارت فون اندرویدی شما اصلا از او تی جی پشتیبانی می کند یا خیر؟

برای فهمیدن پاسخ این سوال کافیست به مشخصات فنی گوشی خود در سایت های معتبر نگاهی بیندازید.

2.سازگاری سخت افزاری بین OTG و گوشی وجود ندارد (یکی قدیمی و یکی جدید باشند)

سازگار بودن او تی جی با اندروید از نظر سخت افزار قدیمی یا جدید
سازگاری سخت افزاری OTG با گوشی

او تی جی های قدیمی انرژی بیشتری از گوشی مصرف می کردند اما او تی جی های جدید طوری طراحی شده اند که کمترین مصرف ممکن را داشته باشند و با حداقل انرژی کار کنند.

اگر یک گوشی اندروید قدیمی داشته باشید که از OTG هم پشتیبانی بکند ولی بخواهید یک مبدل OTG جدید را به آن وصل کنید احتمالا دچار مشکل خواهید شد چون تکنولوژی جدید OTG وصل شده اصلا برای گوشی شما تعریف نشده است!

حالا اگر OTG قدیمی را بخواهید به گوشی جدید وصل کنید باز هم به مشکل می خورید چون OTG می خواهد انرژی بیشتری از گوشی بگیرد در حالی که گوشی اصلا این مقدار انرژی را از این طریق عبور نمی دهد.

راه حل این مشکل او تی جی این است که سعی کنید مبدل OTG خود را از میان برندهای معتبر شناخته شده مثل سن دیسک انتخاب کنید ( نه هر برند متفرقه ای که کنار خیابان و مترو دست فروشان عرضه می کنند! ) تا دست کم خیالتان از بابت کیفیت OTG و قدیمی یا جدید بودن آن راحت شود. در غیر این صورت اگر از او تی جی های متفرقه استفاده می کنید راهی به جز آزمون و خطا کردن آنها وجود ندارد.

3.از برنامه مدیریت فایل مناسبی استفاده نمی کنید

برنامه مدیریت فایل File Commander
File Commander

ممکن است فایل منیجر پیش فرض گوشی شما قابلیت شناسایی وسیله جانبی متصل شده را نداشته باشد برای راحتی استفاده پیشنهاد می کنیم از یک نرم افزار قوی مدیریت فایل استفاده کنید تا به تمام اطلاعات خود روی فلش راحت دسترسی داشته باشید. اینجا ما برنامه File Commander را به شما پیشنهاد می کنیم که امکانات فراوانی دارد.

4.فلش مموری فرمت FAT 32 نداشته باشد

گاهی اوقات مشکل او تی جی این است که فلش مموری وصل شده به آن فرمت مناسبتی ندارد. برای حل این مشکل لازم است فرمت فلش خود را به FAT 32 تغییر دهید.
اگر نمی دانید فرمت فلش شما چیست آن را به کامپیوتر یا لپ تاپ وصل کنید روی درایو فلش کلیک راست کنید و Properties را بزنید. از زبانه General جلوی قسمت File System را بخوانید اگر مثل عکس زیر فرمت FAT 32 بود که هیچ، وگرنه به مرحله بعد بروید.

فهمیدن فرمت فلش مموری
فرمت فلش مموری

پنجره فوق را ببندید از محتوای فلش خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، و مجددا روی درایو فلش مموری کلیک راست کنید این بار Foramt را انتخاب کنید سپس Quick Format را زده و در قسمت File System گزینه FAT32(Default) را برگزینید در آخر Start را بزنید تا فرمت انجام شود.

انتخاب فرمت FAT 32 برای فلش مموری
فرمت کردن فلش مموری

عیب یابی خودکار OTG با نرم افزار OTG Troubleshooter

محیط برنامه OTG Troubleshooter
OTG Troubleshooter

دانلود از گوگل پلی

اگر همه موارد بالا را بررسی کردید و باز هم با اتصال مبدل او تی جی مشکل دارید برنامه OTG Troubleshooter کار عیب یابی را از میزبان USB تا کابل اتصال، برای تان انجام می دهد. برنامه بررسی می کند که آیا کابل OTG (در صورتی که او تی جی شما سیم دار باشد) کار می کند یا خیر. اگر همه شرایط استفاده از OTG مهیا باشد برنامه با تیک های سبز شما را مطلع می کند در غیر این صورت کماکان ضربدر های قرمز را مشاهده خواهید کزد.

 

همچنین بخوانید: آیا باید پس از شارژ، آداپتور را از پریز برق کشید؟